شرکتهای بیمه دولتی از دریافت سود بانکی منع شدند

مقرر شد کلیه دستگاه‌های مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم و ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری (قوای سه گانه، دانشگاه ها، شرکتهای بیمه دولتی موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی بنیادهای و نهادهای انقلاب و …) مجاز نیستند از سپرده‌گذاری کوتاه مدت و بلند مدت خود نزد بانکها سود دریافت کنند.

به گزارش ریسک نیوز از ایسنا، علی‌اصغر یوسف‌نژاد در تشریح مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ گفت: در مصوبه دیگری مقرر شد کلیه دستگاه‌های مشمول ماده ۲۹ قانون برنامه ششم و ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری (قوای سه گانه، دانشگاه ها، شرکتهای بیمه دولتی موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی بنیادهای و نهادهای انقلاب و …) مجاز نیستند از سپرده‌گذاری کوتاه مدت و بلند مدت خود نزد بانکها سود دریافت کنند. حسابهایی که تحت هر عنوان قبل از تصویب این قانون افتتاح شده سود آن باید به حساب اختصاصی آن دستگاه نزد خزانه داری واریز و به صورت صد در صد تخصیص یافته براساس قانون محاسبات عمومی هزینه شود. دیوان محاسبات نیز مجاز رسیدگی به این حسابها است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه خاطرنشان کرد: در مصوبه دیگری مقرر شد کلیه تصویب نامه ها، بخشنامه ها و دستور العملها، تغییرات تشکیلات، تغییر ضرایب جداول حقوق و طبقه بندی مشاغل و افزایش مبنای حقوق، اعطای مجوز هر نوع  استخدام و به کارگیری نیرو و مصوبات هیئت امنا و کلیه شوراها، شورای گسترش آموزش عالی و شورای عالی فضای مجازی که متضمن بار مالی برای دولت باشد، در صورتی قابل تصویب و اجرا است که بار مالی آن در بودجه ۹۷ تامین شده باشد.

یوسف‌نژاد ادامه داد: در مصوبه دیگری دولت مجاز است از محل طرح تملک دارایی‌های استانی و ملی ۲۰ درصد از این اعتبار را در قالب کمک‌های فنی و اعتباری در اختیار بانکها به عنوان وجوه اداره شده، قرار دهد تا صرف اشتغال شود.

به گفته وی بر این اساس بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان از این محل به علاوه ۱۵ هزار میلیارد تومان و سه هزار میلیارد تومان از ردیف‌های دیگر و به اندازه آن کمک بانکها یعنی مجموعا ۵۰ هزار میلیارد تومان برای بخش اشتغال در تبصره ۱۷ در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم ساری خاطرنشان کرد: طبق مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق درآمدهای حاصل از فروش برق نیروگاه های برق آبی صرفا در توسعه و نگهداری نیروگاه های برق آبی هزینه می‌شود.

وی در پایان گفت: احتمالا امروز بررسی جداول و ردیف‌ها به اتمام می رسد و براساس آیین نامه نمایندگان ۱۰ روز فرصت دارند پیشنهادات خود را راجع به مصوبات تلفیق به مجلس اعلام کنند و گزارش تلفیق بعد از ۱۰ روز در دستور کار مجلس قرار می گیرند. بنابراین در هفته دوم بهمن مجلس بررسی کلیات وجزئیات بودجه را ‌آغاز خواهد کرد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

85  −  81  =