تصاویر | شیرینی که ناصرالدین شاه علاقه خاصی به آن داشت

امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوب مخصوصا در ماه رمضان به شمار می‌آید.

تصاویر | شیرینی که ناصرالدین شاه علاقه خاصی به آن داشت

زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته می شده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی می‌گفته‌اند. با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته، اما بامیه کاملا ایرانی است و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است.

با توجه به نوشته های کتاب تاریخ ناصری، ناصرالدین شاه قاجار و شاهان بعد از او به قدری به زولبیا و بامیه علاقه‌مند بودند که در ماه مبارک رمضان هر روز برای آنان پخته می‌شده و به صورت تازه برای آنان سرو می‌شده است.

تصاویر زیر از یکی از شیرینی فروشی های زنجان گرفته شده است.

عکس‌ها: فارس

/ImagesInv/1398022820425193719.jpg

/ImagesInv/1398022820425193713.jpg

/ImagesInv/1398022820435193727.jpg

/ImagesInv/1398022820435193714.jpg

خبر پیشنهادی
میزان هزینه ها و سرمایه گذاری های آی تی و نرم افزاری در شرکتهای بیمه غیر دولتی

شرکتهای بیمه از قافله جا ماندند / پیشروهای آی تی را بشناسید + نمودارهای اماری سال 97

سلسله گزارشات ریسک نیوز از تجارب عینی یک بیمه گر ایرانی در کانادا (قسمت بیست وششم)

انواع مدل سازی بیمه نامه عمر با توجه به نرخ تورم و بازده سرمایه گذاری / هر کسی را بهر کاری ساختند؛ ازبانکها بیمه نخرید!


این مطلب را به اشتراک بگذارید