غذای احمدی نژاد و مشایی در دوران ریاست جمهوری چه بود

غلامرضا شاهین فرد سرآشپز نهاد ریاست جمهوری در گفت و گویی با اشاره به اوضاع آشپزخانه نهاد ریاست جمهوری در دوران دولت‌های نهم و دهم، تصریح کرد: مشایی رئیس دفتر نهاد ریاست جمهوری به من می‌گفت برایمان کدو تنبل بدون روغن در فر بپز و این کدو تنبل‌ها را عصرانه با احمدی نژاد می خوردند.

به گزارش ریسک نیوز،شاهین فرد افزود: احمدی نژاد یا مشایی گفته بود یکشنبه‌ها و چهارشنبه‌ها برای ما آب گوشت سنتی درست کنید.

او همچنین به حساسیت احمدی نژاد به غذایی که برای او مهیا می شد نیز اشاره کرده و گفته است: یک بار در سوپ احمدی نژاد پیاز سوخته بود؛ آن را به وزارت بهداری(وزارت بهداشت) برده و آنجا آزمایش کرده بودند و دیدند که آن پیاز صرفا سوخته است و هیچ مسئله دیگری ندارد.

در این مصاحبه همچنین درباره دستورات و اوامر فردی به نام قاسم که به گفته شاهین فرد، احمدی نژاد را دایی خطاب می کرد، صحبت شده؛ آشپز نهاد ریاست جمهوری در این رابطه گفت: بعضی وقت‌ها این فرد(قاسم) می آمد و می گفت دایی(احمدی نژاد) سنگک دورو خشخاش می خواهند.
 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

59  −  51  =