افزایش شاخص کل بورس امروز ۱۴۰۱/۰۳/۰۴

بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به رشد قرار گرفت، به گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات به افزایش 8 هزار و 788 واحد به رقم یک‌میلیون و 564 هزار و 477 واحد رسید.

به گزارش خبرگزاری ریسک نیوز، همچنین شاخص کل با معیار هم‌وزن با افزایش 5 هزار و 574 واحد به رقم 436 هزار و 802 واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 6 میلیون و 209 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از 7.7 میلیارد سهام، حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب 594 هزار فقره معامله و به ارزش 4 هزار و 913 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز همه شاخص‌های بورس سبز شدند، به گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی – ارزشی 56 صدم درصد افزایش یافتند.

این دو شاخص با معیار هم‌وزن 1.2 درصد افزایش یافتند. شاخص آزاد شناور 49 صدم درصد رشد کرد. شاخص بازار اول بورس 51 صدم درصد ارتقا یافت و شاخص بازار دوم بورس 64صدم درصد افزایش یافت.

امروز نمادهای پالایش نفت اصفهان، مپنا، مخابرات ایران، پالایش تبریز، پالایش بندرعباس و پتروشیمی پارس بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را داشتند و نماد فولاد مبارکه بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشته است.

در فرابورس ایران هم امروز شاخص کل با 168 واحد افزایش به رقم 21 هزار و 488 واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک‌میلیون و 188 هزار میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس هم به 365 هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از 3.5 میلیارد سهام، حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب 339 هزار فقره معامله و به ارزش 2 هزار و 617 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

بنابراین، مجموع ارزش معاملات امروز بورس و فرابورس به بیش از 7.5 هزار میلیارد تومان رسید.

امروز نمادهای مالی سپهر صادرات، صنعتی مینو، داروسازی دانا، مدیریت انرژی امید تابان هور، نیروی برق دماوند، آریا ساسول و بهمن‌دیزل بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشته‌اند.

بازار سرمایه امسال در روند رو به رشد قرار گرفته و اکثر شرکت‌ها با رشد همراه هستند و در مجامع شرکت‌ها هم برای سهامداران سود شناسایی و واریز می‌شود، اما در عین حال کارشناسان تأکید می‌کنند، بازار سرمایه ذاتاً همراه با ریسک و نوسان است و باید سرمایه‌گذاری حتماً از محل پس‌انداز و با مطالعه و مشورت و تحلیل صورت گیرد.

همچنین سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه یک فرایند طولانی‌مدت حداقل دو سه ساله است و نباید انتظار بازدهی سریع از بازار سرمایه داشت. در صورتی که بازار سرمایه تقویت شود، پول‌های سرگردان مردم وارد بازار سکه، دلار و ملک و املاک و یا خودرو نمی‌شود، بلکه با ورود در بازار شفاف سرمایه، امید می‌رود بخشی از این پول‌ها جذب تولید شود و اقتصاد کشور نیز از مالیات شفاف در بازار سرمایه استفاده کند.

همچنین با توجه به افزایش قیمت مسکن، معمولاً افراد با درآمد پائین نمی‌توانند در این بازار حضور پیدا کنند و بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری، بازار سرمایه است، اما از طرف دیگر، دولت با قوانین مناسب باید از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه به ویژه سرمایه‌گذاران خرد حمایت کند.

منبع: فارس

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

  +  5  =  9