جزئیاتی از سامانه دی دار و پاساژ بیمه

دو سامانه دی دار و پاساژ بیمه در چهارمین سه شنبه های نوآوری صنعت بیمه معرفی شدند.

به گزارش ریسک نیوز صبح امروز با حضور رئیس کل بیمه مرکزی دو سامانه دی دار و پاساژ بیمه در چهارمین سه شنبه های نوآوری صنعت بیمه معرفی شدند.

 کشاورز مدیرعامل بیمه دی به همراه تیم مدیریتی خود به معرفی سامانه دی دار و مرکز نوآوری بیمه دی (دی نو) پرداخت.

کشاورز سامانه دی دار را یک پلتفرم بر پایه فناوری های نوین دانست و گفت: این سامانه با تمرکز بر حوزه دیجیتال و یکپارچه سازی خدمات بیمه ای طراحی شده است تا بیمه گذاران بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن از خدمات مشاوره ، صدور و خسارت به طور همزمان بهره مند شوند.

وی افزود: همچنین در این سامانه به خانواده محترم ایثارگران که از بیمه گذاران این شرکت هستند، سرویس های ویژه ای اختصاص داده شده است.

مدیرعامل بیمه دی در بخش دیگری از ارائه خود به معرفی مرکز نوآوری “دی نو” پرداخت و گفت: این مرکز با هدف ایجاد تجربه خوشایند برای کارکنان و شبکه فروش طراحی شده که با حضور در اتاق های اختصاصی که برای این کار ایجاد شده، بتوانند به ایده پردازی برای ارائه محصولات و خدمات جدید بیمه ای بپردازند.

در بخش دیگری از این نشست، مهندس ایوب توحیدنیا مدیرعامل سامانه پاساژ بیمه به معرفی مزایای این سامانه پرداخت و گفت: این سامانه با شعار خرید خدمات بیمه ای از حرفه ای ها طراحی شده و محلی است برای اینکه بیمه گذاران بتوانند بیمه نامه های خود را از شبکه فروش متخصص و نزدیک به محل زندگی خود بدون مراجعه حضوری خریداری کنند.

همچنین سازمان ها نیز می توانند برای استعلام بیمه نامه های مورد نیاز خود از طریق این سامانه اقدام کنند.

وی از دریافت مشاوره به عنوان یک خدمت دیگر از این سامانه نام برد و گفت: صدور در این سامانه از طریق شبکه فروش انجام می شود و امتیازات آن برا یآنها محفوظ خواهد بود.

در این پویش معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی ضمن ابراز خرسندی از حرکت فعالان صنعت بیمه به سمت آینده پژوهی گفت: حرکت در مسیر آینده پژوهی از سه محور دیده بانی و شناسایی تجارب موفق، استقرار نظام برنامه ریزی استراتژیک مبتنی بر سناریو، توسعه سرمایه انسانی با تکیه بر تاسیس مدرسه حکمرانی بیمه، تعامل با فناوران بزرگ میسر خواهد بود.
دکتر علی بنیادی نائینی بر اهمیت کاوش در داده های موجود در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: بهره گیری از حکمرانی داده و استفاده از نتایج آن در توسعه صنعت بیمه نقش موثری خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر توجه به رویکرد پلتفرمی در تنظیم گری روابط میان بازیگران اصلی صنعت بیمه (کارگزاران، نمایندگان، ارزیابان خسارت، بیمه گران و بیمه گذاران) تاکید کرد.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی افزود: یکی از خروجی های این پویش فناورانه، رسیدن به استانداردهایی برای خود تنظیم گری نهاد ناظر است که از مهمترین آنها می توان به اصلاح آیین نامه ها و مقررات اشاره کرد.
در ادامه ایجاد واحد طرح و توسعه و مرکز نوآوری در شرکت های بیمه را نشان از پذیرش اهمیت این موضوع از سوی شرکت های بیمه دانست و گفت: با هم افزایی در این حوزه، قطعا آینده نوآورانه خوبی در انتظار صنعت بیمه خواهد بود.
عضو هیات عامل بیمه مرکزی همراهی و استقبال شرکت ها و فعالان صنعت بیمه برای حضور در این پویش و ارائه محصولات و خدمات نوآورانه را مقدمه ایجاد مرکز نوآوری بیمه مرکزی اعلام کرد و گفت: امید می‌رود صنعت بیمه با بهره گیری از ظرفیت های فناوران بزرگ در کنار کارشناسان خبره صنعت بیمه با هدف افزایش رضایت مندی از خدمات صنعت بیمه به یک فصل مشترک در طراحی محصولات و خدمات نوین دست یابند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

3  +  7  =