به ثالث فروشی نگاه منفی نداشته باشیم/ در خصوص ماده 17 با آبروی مدیران بیمه بازی شد

علی جباری، مدیر عامل بیمه رازی ضمن تشریح عملکرد خود با بیان اینکه تا پایان سال زیان انباشته را صفر می کنیم، گفت:بیمه رازی در سالهای گذشته به دلیل بحران نقدینگی مجبور بود دارائی های ثابت خود را بفروشد تا نقدینگی تامین کند. وی در ادامه از ترکیب پرتفوی بیمه رازی متشکل از پنجاه درصد درمان و ثالث دفاع کرد و دلایل خود را برشمرد.

به گزارش ریسک نیوز علی جباری، مدیر عامل بیمه رازی در نشستی خبری با خبرنگاران به سوالات آنها پاسخ داد.

ریسک نیوز در سوالی در خصوص ترکیب پرتفوی بیمه رازی پرسید:

جنابعالی در صحبتهای خود عنوان کردید که بر اساس برنامه های خود بحران نقدینگی در بیمه رازی را حل کردید اما نگاهی به آمار عملکردی بیمه رازی نشان می دهد رشته ثالث با اختصاص حدود 28 درصد، بیشترین وزن را در این سبد دارد. رشته درمان نیز با حدود 22 درصد در رده دوم جای دارد بدین ترتیب بیش از 50 درصد پرتفوی شرکت را رشته های زیان ده ثالث و درمان تشکیل می دهند در این راستا آیا راهکار شما برای حل بحران نقدینگی در بیمه رازی فروش ثالث و درمان بوده است؟

علی جباری مدیر عامل بیمه رازی در پاسخ گفت:من فکر می کنم این ترکیب پرتفوی ترکیب مناسبی است بخصوص برای بیمه رازی و برای این ادعا دلیل دارم اولا در رشته ثالث بخش عمده فروش، خودروهای صفرکیلومتر هستند که ضریب خسارت آنها معمولا زیر 60 درصد هستند؛ بنابراین نباید نگاه منفی به فروش ثالث داشته باشیم که زیان ده هست، البته نسبت به سنوات گذشته سهمش در پرتفوی رازی کاهش پیدا کرده است .

مدیر عامل بیمه رازی در خصوص رشته درمان افزود:در ترکیب پرتفوی بیمه رازی رشته درمان به صورت تجمیعی وجود دارد و تنها بیمه درمان به تنهائی نیست همچنین تنها شرکت بیمه ای هستیم که کمیته کنترل قراردادهای بیمه درمان با هدف کنترل ضریب خسارت را ایجاد کردیم که زمینه ها و کاهش ضریب خسارت را احصا می کند؛ بنابراین به هیچ وجه ترکیب ثالث و درمان در ترکیب پرتفوی رازی ترکیب بدی نیست.

مدیر عامل بیمه رازی در خصوص سوال دیگر ریسک نیوز مبنی بر اینکه چرا سهام این شرکت از ابتدای سال تا کنون بازده منفی 14 درصدی را برای سهامداران به همراه داشته، گفت: از ابتدای سال شاخص بورس در حالت نوسانی قرار داشت و برای اغلب صنایع این چالش حاکم بوده است اما مهم این است که ما در شاخص های عملیاتی خود رشد داشتیم به طوریکه در نه ماهه سال جاری نسبت به 12 ماهه سال گذشته در شاخص حق بیمه تولیدی بیش از 42 درصد، در شاخص سود خالص119 درصد رشد و در مجموع دارائی ها نیز 32 درصد رشد تجربه شده است.

وی اذعان داشت: بیمه رازی در سالهای گذشته به دلیل بحران نقدینگی مجبور بود که دارائی های ثابت خود را بفروشد تا نقدینگی تامین کند اما در این دو سال بیش از شش ملک خریداری کرده است.

وی در پاسخ به سوال دیگر ریسک نیوز در خصوص راهکارهای بیمه رازی در خصوص مستهلک کردن زیان انباشته گفت: چشم انداز ما این است که تا پایان سال 1401 زیان انباشته بیمه رازی را که در نه ماهه امسال 250 میلیارد تومان بوده به صفر برسانیم.

علی جباری در پاسخ به سوال دیگر ریسک نیوز در خصوص علل متوقف شدن اکوسیستم همراز بیمه رازی گفت:این سیستم متوقف نشده است اما سورس این سیستم در دست یکسری پیمانکارهای بیرونی بود و در اختیار بیمه رازی نبود، به هر حال مجبور شدیم این سیستم را حفظ کنیم؛ اما در کنار آن یک برنامه بلند مدت برای حوزه کسب و کار دیجیتال خود داریم.

جباری در این نشست خبری همچنین از عملکرد خود در صندوق خسارت بدنی دفاع کرد و گفت: با ورودم به صندوق ساختار آن را منسجم کردم به طوریکه در صورتیکه شرکتهای بیمه دچار  مشکل شونداین صندوق می تواند مشکلات انها را پوشش دهد.

وی همچنین گفت: یکی از برنامه های بیمه رازی تبدیل شدن به یک شرکت مادر تخصصی است.

مدیر عامل بیمه رازی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص ابطال ماده 17 و ضرورت بازگشت مدیران دولتی از شرکتهای خصوصی به شرکت متبوع دولتی خود گفت:به نظرم در خصوص ماده 17 با آبروی مدیران بیمه ای بازی شد و همه مظلوم واقع شدند در حالیکه اگر لازم باشد مدیران مشمول این بند استعفا کرده یا بازخرید می کنند، در همه صنایع نز مدیران مشمول این بند وجود دارد اما در هیچکدان به اندازه صنعت بیمه با آبروی مدیران بازی نشد.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟