جایگاه و نقش پلنت در راهبری نوآوری در صنعت بیمه

منیر ابراهیمی زاده؛ در دومین روز از بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ در غرفه بیمه داری نوین پنل هم افزایی حلقه‌های واسط نوآوری و شتاب دهنده با موضوع جایگاه و نقش پلنت در راهبری نوآوری در صنعت بیمه با حضور محمد جعفری راهور مرکزی رشد پلنت، ابراهیم سالاری بنیانگذار استارتاپ سمکاب، عباس امامی استارتاپ بیمپک برگزار شد.

به گزارش ریسک نیوز، در دومین روز از بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ در غرفه بیمه داری نوین پنل هم افزایی حلقه‌های واسط نوآوری و شتاب دهنده با موضوع جایگاه و نقش پلنت در راهبری نوآوری در صنعت بیمه با حضور محمد جعفری راهور مرکزی رشد پلنت، ابراهیم سالاری بنیانگذار استارتاپ سمکاب، عباس امامی استارتاپ بیمپک برگزار شد.

محمد جعفری راهبر مرکز رشد پلنت در ابتدای این پنل با اشاره به فعالیت پلنت گفت: پلنت یک شتاب دهنده تخصصی بیمه است است که سعی می کند ظرفیت های استارتاپ ها را شناسایی و با خلق ارزش نزدیک کند.

وی بیان کرد: در صنعت بیمه تیم های زیادی شکل نمی گرفت و اگر هم وجود داشت باعث بزرگی میانه افراد دارای تکنولوژی و فناوری و افراد متخصص در صنعت بیمه و آشنا به بازار بیمه بود که متاسفانه عدم آشنایی به تخصص یکدیگر( بین افراد که دارای تکنولوژی بودند و افرادی که آشنا به بازار بیمه هستند) شرکت را دچار مشکل می کرد.

جعفری گفت: پلنت در سال ۱۴۰۰ به این فکر افتاد که چه کاری انجام دهد که بتواند حلقه اتصال این دو گروه شود بنابراین مرکز رشد خود را راه‌اندازی کرد و افراد دارای ایده را جذب و بعد از رشد شرکت به صاحبان شرکت‌های صنعت بیمه معرفی نمود.

جعفری گفت: در سال گذشته حدود ۳۰ ایده در حوزه بیمه شناسایی شده و برخی از این ایده ها وارد بازار بیمه شده اند برخی در مرحله تست هستند و برخی فریز شده اند.

وی گفت: مادر پلنت پذیرایی ورود ایده از طرح‌های صنعتی بیمه هستیم. وی یادآور شد: برخی از شرکت های بیمه ای در ایران در برابر تغییرات و استفاده از فناوری ها مقاومت می کنند.

جعفری از شرکت های صنعت بیمه دعوت کرد پذیرای تغییرات باشند تا خدایی نکرده دچار بلایی که سر شرکت نوکیا در حوزه تلفن همراه آمد، نشوند.

ابراهیم سالاری بنیانگذار استارتاپ سمکاب نیز در این پنل گفت: صنعت بیمه در ۵۰ سال گذشته خیلی متحول نشده است، پلنت که یک شتابدهنده در صنعت بیمه است موجب می شود که به ایده شرکت ها جامه عمل پوشانده شود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه روند اجرای فرآیندها در صنعت بیمه کند و سنتی است گفت: تمام شرکت های بیمه در پرداخت عزم راسخ دارند اما اجرای فرآیندها و بروکراسی های اداری سنتی موجب کندی در این حوزه شده است.
بنیانگذار استارتاپ سمکاب یادآور شد: در سمکاب برای نزدیک شدن تمام بازیگران در صنعت بیمه پلتفرم ایجاد کردیم که هم ارزیاب بیمه ،بیمه گذار ،شرکت همه میتوانند به راحتی به اطلاعات دسترسی داشته باشند و نظر خود را ارائه دهند، در حال حاضر ۲ هزار ارزیاب در صنعت بیمه وجود دارد که فرد یک درصد آن در خدمت صنعت بیمه هستند و با شرکت‌های بیمه کار می‌کنند.

عباس امامی مدیرمسئول استارتاپ بیمپک نیز در این پنل گفت: صنعت بیمه هنوز با صنعت بیمه دنیا در استفاده از فناوری فاصله دارد،هنوز جای کار در این صنعت برای استارتاپ ها وجود دارد.

وی گفت: تیم های استارتاپی می توانند هر کدام گوشه ای را بگیرند و کار را جلو ببرند.

وی با اشاره به محصول و دستاورد خود که در قالب کارت ،به مشتریان انواع بیمه های ناملموس را معرفی می کند گفت: فروش آنلاین فیلم سال هاست انجام می شود بیمه کالای نامحسوس است با این کار برای شرکتهای کوچک صنعت بیمه که در شهرها نماینده ندارند بیشتر مورد استفاده است و می‌تواند با حمایت کند و مجوزهای لازم از بیمه مرکزی برای استارتاپ و شرکت‌های نوپا برای حضور فعال در صنعت بیمه مهیا کند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

  +  32  =  33