فرزین: ارز مفت به کسی نمی‌دهیم

رییس کل بانک مرکزی:

فرزین رییس کل بانک مرکزی با اشاره به انتظارت منفی در جامعه گفت: تیمی در خارج کشور با عملیات روانی درحال تلاش برای متلاطم کردن بازار هستند؛ هیچ مشکلی در بازار ارز نداریم؛ تسلطمان نیز در حوزه ارز بسیار افزایش یافته است. ارزمان را به مفتی خرج نمیکنیم و بابت زیرساخت‌های کشور خرج میکنیم؛ ارز را مفت به کسی نمی‌دهیم، ارز دست هر کسی هم هست باید برگرداند.

به گزارش پایگاه ریسک نیوز به نقل از تسنیم با بیان این که هیچ مشکلی در بازار ارز نداریم، اما ارز مفت به کسی نمی‌دهیم گفت: می‌گویند بانک مرکزی مسول تورم یا مسول ارز است. نه، اینطور نیست عوامل متعددی تاثیرگذار هستند.

محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی در دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، اظهارداشت: باتوجه به حوادث غزه ابتدا باید بگویم این ظلم آشکار که بر مردم فلسطین شده قابل تحمل نیست و امیدوارم این موضوع به نفع مردم فلسطین به سرانجام برسد.
لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

5  +  3  =