عضو هیئت مدیره کانون کارگران ساختمانی کشور با انتقاد از تخصیص تنها ۱۰ هزار سهمیه بیمه با وجود صف ۵۰۰ هزار نفری گفت: اکثر کارگران ساختمانی توانستهاند از خدمات بیمهای تامین اجتماعی استفاده کنند اما تعداد زیاد دیگری باقی ماندهاند که در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند.
به گزارش ریسک نیوز حسن علیزاده از بیتوجهی سازمان تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران ساختمانی انتقاد کرد و به خبرنگار ایلنا گفت: از سال ۸۷ که بیمه کارگران به صورت سهمیهای اجرا شده، اکثر کارگران ساختمانی توانستهاند از خدمات بیمهای تامین اجتماعی استفاده کنند اما تعداد زیاد دیگری باقی ماندهاند که در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی خراسان جنوبی از ادامه دردسرهای کارگران ساختمانی کشور برای قرار گرفتن تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی خبر داد و افزود: بیمه کارگران ساختمانی در گذشته ۷ ٪ حق بیمه سهم خود کارگران و الباقی از ۱۵٪ مجموع عوارض صدور پروانه توسط شهرداری اخذ و به تامین اجتماعی پرداخت میشد که به دلیل کسری منابع با اصلاح ماده ۵ سهم کارفرما از محل صدور پروانهها ۲۵٪ شد و مقرر گردید چنانچه با کسری منابع روبرو شوند تا سقف۳۰٪ سالیانه دو نیم درصد افزایش دهند و ضمن ایجاد حساب واحد هر سه ماه به کمیسیون اجتماعی و عمران مجلس گزارش دهند. این قانون در مهر ۱۴۰۲ به سازمان تامین اجتماعی ابلاغ گردید ولی متاسفانه علی رغم دریافت مبالغ از محل صدور پروانهها هیچ کارگری بیمه نشد بلکه بیمه خیلی از کارگران قطع شد.
این فعال کارگری گفت: با توجه به اینکه در قانون به (سهمیه) اشاره نشده اما سازمان مکلف شده که افراد واجد شرایط را (۵۰۰ هزار کارگر) بیمه کند. اخیرا برای کل کشور ۱۰هزار سهمیه اعلام کردند که هنوز درصد کمی از آن عملی شده و این ظلم در حق زحمتکشترین قشر جامعه است.
دیدگاه شما چیست؟