مدیرکل بحران استانداری همدان گفت: یکی از ابزارهای امنیت غذایی بیمه کشاورزی است چرا که بیمه میتواند سرمایهگذاری در بخش کشاورزی را افزایش دهد.
به گزارش ریسک نیوز، به نقل از فارس علیمردان طالبی ظهر امروز در همایش صندوق بیمه کشاورزی استان همدان اظهار کرد: در سراسر جهان 43 بلای طبیعی شناخته شده و در سطح کشور 34 بلای طبیعی رصد شده و ما در رتبه دهم بلایای جهانی قرار داریم.
وی افزود: در استان همدان 18 بلای طبیعی رصد شده و نزدیک به 90 درصد حوادث دارای منشأ اقلیمی است با توجه به رشد جمعیت و تقاضای غذا توجه و اهتمام به کشاورزی امری است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و یکی از ابزارهای امنیت غذایی بیمه کشاورزی است چرا که بیمه میتواند سرمایهگذاری در بخش کشاورزی را افزایش دهد.
مدیرکل بحران استانداری همدان بیان کرد: ثبت درآمد کشاورزان توسط صندوق بیمه انجام میشود و دولت خسارات وارده را به طور مستقیم در اختیار کشاورزان قرار نمیدهد که در این راستا باید فرهنگسازی لازم انجام شود و از دیگر اثرات بیمه گسترش تکنولوژی در بخش کشاورزی است.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان همدان نیز گفت: استان در بخش بیمه بسیار موفق است و باید موفقتر نیز باشد که در این راستا گستردگی فعالیتهای بیمه کشاورزی به عنوان یک ضرورت جدی مطرح است.
علیاصغر محمدی افزود: در کشورهای توسعه یافته تمام محصولات کشاورزی بیمه میشوند که این امر در ایران هم رشد خوبی داشته و بخش ترویج اقدامات شایستهای را در این زمینه انجام داده است.
وی بیان کرد: وظیفه ما ارتقای رشد کشاورزی و تلاش برای استمرار فعالیتهای کشاورزان و توان افزایی آنهاست که این امر بدون پوشش بیمه کشاورزان محقق نمیشود و در این بخش دولت حجم قابل توجهی از اعتبار را تخصیص داده که این اعتبار سهمبندی نشده و هر استانی بهره بیشتری میبرد که سهمبندی بیمه کشاورزی بیشتری داشته باشد.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا معضلات و مشکلات موجود را از سر راه برداشته و سطح پوشش بیمه را به 100 درصد برسانیم.
وی اظهار داشت: در این راستا باید نگاه خود را دورنگرانه کرده و توسعه کمی و کیفی را مد نظر قرار دهیم.
محمدی افزود: همدان دارای ضریب بالایی در آسیبپذیری محصولات کشاورزی است که این امر نیاز به بیمه کشاورزی را افزایش میدهد و با ایجاد اشتیاق و تمایل در این بخش میتوانیم اعتبارات بیشتری را کسب کنیم.
مدیر گروه خدمات بیمه کشاورزی استان همدان نیز گفت: توسعه پایدار بخش کشاورزی نیازمند سرمایهگذاری در این بخش است و استان همدان توانسته رتبه نخست در زمینه سابکا "سامانه الکترونیکی بیمه کشاورزان" را در کشور کسب کند.
بهرام زبردستینیک در پایان گفت: در سال گذشته تعداد بیمه زراعت 71 هزار فقره با سطح کل 470 هزار هکتار، بیمه باغات 4 هزار و 350 فقره با سطح کل 2 هزار هکتار، بیمه دادم 2 هزار و 700 فقره با سطح کل 42 هزار و 300 رأس، بیمه طیور400 فقره با سطح کل 6 میلیون و 500 هزار قطعه و کل حق بیمه دریافتی 40 میلیارد ریال با کل غرامت پرداختی 153 میلیارد و 600 میلیون ریال است.
دیدگاه شما چیست؟