بیمه طلائی در کار نیست

مدیر عامل بیمه آتیه‌سازان حافظ با اشاره به برنده شدن این شرکت در مناقصه بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تحت پوشش سازمان بازنشستگی کشوری اظهار داشت: فعالیت شرکت قانونی و تحت نظر سازمان بازنشستگی کشوری است.

به گزارش ریسک نیوز، به نقل از فارس افشین مقصودی در مورد واگذاری بیمه طلایی بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش به این شرکت گفت: در خصوص بیمه طلایی مناقصه‌ای صورت نگرفته و مناقصه صورت گرفته بین شرکت‌های بیمه در مورد واگذاری بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان بوده است.

مدیر عامل شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ با بیان اینکه بیمه‌های تکمیل درمان سقف مشخصی دارد، افزود: سازمان بازنشستگی کشوری با توجه به منابع مالی موجود نمی‌تواند تامین مالی بیمه طلایی فرهنگیان را به عهده بگیرد و مایل است به بازنشستگان آموزش و پرورش نیز مانند دیگر بازنشستگان تحت پوشش این سازمان، بیمه تکمیلی درمان ارائه کند.
مقصودی افزود: بر این اساس سازمان بازنشستگی کشوری مناقصه‌ای برای واگذاری بیمه تکمیلی درمان با یکی از شرکت‌های بیمه‌گر برگزار کرد که شرکت ما در آن مناقصه برنده شد.
وی افزود: بنابراین خدمات بیمه‌ای شرکت آتیه‌سازان برای تمامی بازنشستگان تحت پوشش سازمان بازنشستگی کشوری از جمله بازنشستگان آموزش و پرورش ارائه خواهد شد.
مدیرعامل بیمه آتیه‌سازان حافظ با بیان اینکه طبق برنامه پنجم هیچ‌یک از دستگاه‌های دولتی نمی‌توانند از بودجه دولت برای ارائه خدمت بیمه مکمل استفاده کنند مگر آنکه از منابع خاصی از قبیل حقوق کارمندان بودجه‌های تعاونی باشد، ادامه داد: بنابراین دست آموزش و پرورش برای ارائه این خدمت بسته است.
مقصودی گفت: خدمت بیمه‌ای ما به بازنشستگان از سال گذشته آغاز شده و از ابتدای تیرماه سال جاری مجدداً تمدید شده است.
مدیر عامل بیمه آتیه‌سازان حافظ با اشاره به اینکه در تمام مناقصه‌ها سازمان بازرسی کل کشور به عنوان ناظر حضور دارد، تصریح کرد: در زمان اجرای مناقصه، سازمان بازرسی کل کشور صلاحیت شرکت آتیه‌سازان را برای ارائه خدمت به بازنشستگان تایید کرد.
وی با بیان اینکه اخیرا مسئولان بیمه مرکزی عنوان کرده‌اند که این شرکت غیرقانونی است، گفت: ما طبق قانون تحت نظر سازمان بیمه خدمات درمانی فعالیت می‌کنیم اما مجوز بیمه مرکزی را نداریم.
مقصودی افزود: از سوی دیگر بیمه مرکزی خواستار اعطای مجوز به شرکت ما است و ما نیز تمایل به انجام این کار داریم اما برخی موانع قانونی نظیر دولتی بودن شرکت وجود دارد که معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیر رفع آن است.
وی خاطرنشان کرد: تاییدیه سازمان بازرسی نشان می‌دهد که ما برای ارائه خدمت بیمه تکمیلی درمان نیازی به مجوز بیمه مرکزی نداریم اما برای ارائه خدمات بیمه‌ای بازرگانی باید مجوز بیمه مرکزی را اخذ کنیم.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟