ایجاد بانک و دانشگاه آرزوی دیرینه صنعت گردشگری بود
رئیس هیات مدیره شرکت سرمایهگذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران در مراسم افتتاح مرکز آموزش علمی – کاربردی «کاراد»، این مجموعه را تبلور همکاری مشترک حوزه فرهنگی گردشگری و حوزه اقتصادی بانکداری خواند.

به گزارش ریسک نیوز،مهدی جهانگیری، با بیان این مطلب گفت: امروز قدم بزرگی را در حوزه گسترش فرهنگ و آموزش برداشتهایم که گرچه آغاز یک حرکت بزرگ است ولی افق بسیار بزرگتری را به دنبال دارد که آن را به فال نیک میگیریم و امیدوار هستیم که بتوانیم در آینده نزدیک، آرمانی را که به دنبالش هستیم محقق کنیم.
رئیس هیات مدیره مرکز آموزش علمی – کاربردی «کاراد» با تاکید بر این جمله که «امروز در مرکز کاراد تلاقی دو حوزه فرهنگی و اقتصادی را شاهد هستیم» اظهار داشت: «مجموعه گردشگری کشور که متمرکز بر کارهای فرهنگی است و در حوزه روح، روان و نشاط فرهنگی فعالیت میکند از یکسو و حوزه بانکداری، که یک حوزه اقتصادی است و در بستر اقتصادی و گسترش فعالیتهای توسعهای و سرمایهگذاری متمرکز است، امروز و در این نقطه به هم رسیدهاند و از این رو است که این روز را روز مهمی میدانیم.»
وی افزود: فرض ما این است که امروز در حوزه فرهنگ و اقتصاد کشور، گروه مالی گردشگری دست به کار بدیعی زده است. جهانگیری اظهار داشت: همواره تاسیس یک نهاد مالی یکی از آرزوهای بزرگ و اولویتدار فعالان حوزه گردشگری کشور بوده که این رویا، با تاسیس بانک گردشگری، اتفاق افتاد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از خواستههای فعالان حوزه گردشگری نیز، تاسیس یک دانشگاه یا دانشکده گردشگری بود که من امروز فکر میکنم زمینه تحقق این رویا نیز با تاسیس و راهاندازی این مرکز آموزش علمی – کاربردی شکل گرفتهاست. وی افق ذهن و آرزوی نهایی خود را راهاندازی دانشگاه گردشگری دانست و بیان کرد: و آن چیزی که ما به دنبالش هستیم این است که این دو صنعت مهم بزرگ گردشگری کشور و بانکداری کشور را بتوانیم با هم تامین کنیم که فکر میکنم بستر بسیار مناسبی برای این حرکت بزرگ باشد.
جهانگیری استانداردسازی را دغدغه جدی دیگری در حوزه گردشگری دانست و گفت: یکی از دغدغههای جدی ما در صنعت گردشگری کشور، ارائه خدمات مطلوب و مطابق با استانداردهای روز دنیا است که سالها نبودش به طور جدی ملموس بوده و هست.
وی افزود: یکی از رسالتهای جدی، که گروه مالی "سمگا" در تاسیس شرکت «کاراد» داشت، نهادینه کردن استانداردسازی در مراکز خدماتی کشور بوده است که اگر تصمیم خوب و عاقلانه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در واگذاری این رسالت به بخش خصوصی نبود، شاید این موضوع همچنان در حد یک خواسته باقی میماند.
جهانگیری تاکید کرد: شرکت "سمگا"، مدیریت بهرهبرداری مجموعه هتل فرودگاهی را به شرکت بینالمللی "اکور" فرانسه که یکی از شرکتهای معتبر دنیا در امر ارائه خدمات نوین هتلداری دنیا است واگذار کرده که این امر را برای گروه مالی "سمگا" و کسانی که در شرکت "آریا زیگورات" فعالیت میکنند شجاعتی بزرگ میدانم.
وی افزود: خدماتی که امروز شرکت "سمگا" با همکاری "بانک گردشگری" از طریق "باشگاه گردشگری ایرانیان" ارائه می دهد و به زودی کمپین معرفی این مجموعه نیز آغاز خواهد شد، کار بسیار بزرگی است که تکتک ایرانیان و مردم عزیزمان می توانند از خدمات متعدد آن بهره مند شوند.