بیمه‌های “عمر” با سرمایه گذاری در بانك قابل مقایسه نیست/توسعه فرهنگ بیمه باید از” خانواده ها “آغاز شود

محقق موسسه آموزش بانکداری گفت: برای ترویج فرهنگ بیمه، بیمه مرکزی باید تعامل مناسبی را با مدارس و دانشگاهها آغاز کند/ متاسفانه اغلب افراد بیمه‌های عمر را با سرمایه گذاری در بانک مقایسه کرده و به این نتیجه می رسند که خرید بیمه عمر مقرون به صرفه نیست این در حالی است که شرایط این دو به هیچ وجه قابل مقایسه نیست/ پایه و اساس فرهنگ سازی در حوزه های مختلف فرهنگی باید از کانون خانواده ها آغاز شود تا بستر لازم برای شکل گیری نیروهای انسانی فعال و پویای جامعه فراهم شود.

دکتر محمدجواد آقاجری در گفت‌و‌گوی با خبرنگار ریسک نیوز در خصوص فرهنگ بیمه و راههای آموزش آن بیان کرد: در بخش آموزش های مدارس باید بیمه  طوری معرفی شوند که بجای بیم  که برابر خطر است، بیمه به عنوان اطمینان دهنده و اعتماد  بخش معرفی شود.

محقق موسسه آموزش بانکداری گفت: اگر در کتب درسی مدارس مباحث بیمه‌ای گنجانده شود هر چه بیشتر برای گسترش فرهنگ بیمه گام های عملی برداشته خواهد شد چرا در این بخش اغلب دچار شعار زدگی هستيم.

وی گفت، شرایط را باید به گونه‌ای  مهیا کرد که  آحاد جامعه به این نگرش دست پیدا کنند که  داشتن امنیت  مساوی است با داشتن بیمه نامه معتبر .

وی گفت:برای ترویج فرهنگ بیمه، بیمه مرکزی باید تعامل مناسبی با مدارس، دانشگاهها و صداوسیما داشته باشد تا انواع خدمات بیمه‌ای به مردم شناسانده شود.

 وی در خصوص عدم اقبال مردم به بیمه‌های عمر گفت: متاسفانه اغلب افراد بیمه‌های عمر را با سرمایه گذاری در بانک مقایسه کرده و به این نتیجه می رسند که خرید بیمه عمر مقرون به صرفه نیست این در حالی است که شرایط این دو  به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.

 آقاجری با تاکید بر اینکه مزایای بیمه های عمر قابل مقایسه  با سپرده های سرمایه گذاری نیست خاطر نشان کرد:  کمک هزینه های ازدواج، مسکن، تحصیل فرزندان و وامهای اضطراری در طول زندگی به دارندگان بیمه های عمر بسیار کمک خواهد کرد.

وی اضافه کرد: پایه و اساس فرهنگ سازی در حوزه های مخلف فرهنگی باید از کانون خانواده ها آغاز شود تا بستر لازم برای شکل گیری نیروهای انسانی فعال و پویای جامعه فراهم شود.

معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه اذعان کرد: نظام آموزش و پرورش به عنوان یکی دیگر از اثر گذارترین عوامل فرهنگ سازی نیز باید با اتخاذ ساز و کارهای کارشناسانه و هدفمند در جهت ارتقا سطح کمی و کیفی نهضت مطالعه مفید در کشور بیش از پیش تلاش کند.

و در ادامه داد: با توجه به آزاد سازی تعرفه های صنعت بیمه، بیمه مرکزی دست بیمه گران را در ارائه نرخ حق بیمه باز گذاشته است و بدین ترتیب در بخش بیمه‌های عمر افراد می توانند براساس توانمندی مالی خود نرخ مناسب را انتخاب و از مزایای این نوع بیمه نامه بهره مند شوند.

استاد دانشکده خبر گفت: بدون شک صنعت بیمه و متولیان بیمه‌‌های بازرگانی که با نگاهی موشکافانه به تحولات پیرامون خود می‌نگرند، برای رفع موانع و ارایه بهترین راهکارهای عملی، در پی کسب اطلاعات موثقی هستند که جایگاه احراز آن پژوهشکده بیمه است.

وی افزود این صنعت به خوبی دریافته است که رویکرد پژوهش‌مدارانه از یافته‌های پژوهشی برای بهبود وضع موجود بسیار اثربخش خواهد بود و با گرایش به همین رویکرد است که سطح همکاری و نحوه تعامل این صنعت با پژوهشکده بیمه در جایگاه بسیار مناسبی قرار گرفته است.

 

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟