استفاده از چیزی شبیه وایتکس در نان

متخصصان بروز کم خونی، ریزش مو، مشکلات گوارشی و پوکی استخوان را شایع‌ترین عوارض مصرف جوش شیرین در پخت نان می‌دانند اما امروز چشممان به اضافه شدن جوهر قند به نان اضافه شد.

به گزارش ریسک نیوز،به نقل از سلامت ، بحث اضافه کردن افزودنی های غیرمجاز مثل جوش شیرین در نان، بحث تازه ای نیست. بعضی نانوایی ها برای این که خمیر مایه استفاده نکنند و وقت برای عمل آمدن خمیر نگذارند، با جوش شیرین به این کار سرعت می دهند.

 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

  +  43  =  44