تقاضای بیمه در ایران یک دهم میانگین جهانی است

رییس پژوهشکده بیمه با اعلام این که میانگین تقاضای خدمات بیمه در ایران معادل ۶۰ دلار در سال است ، گفت : این میزان در دنیا به بیش از ۶۰۰ دلار هم می رسد.

به گزارش ریسک نیوز،غدیر مهدوی افزود : سرانه تقاضای بیمه زندگی در ایران هم 5 تا 6 دلار است در حالی که میانگین جهانی آن به 370 دلار بالغ می شود.

وی گفت: ناآشنایی بخشی از جامعه با ارزش ها و مزیت های بیمه ، اطلاع رسانی ناکافی و گسترش نیافتن تنوع محصولات بیمه ای سبب شده است ، استقبال از خدمات بیمه ای ، ضریب نفوذ بیمه و سرانه تقاضای خدمات بیمه ای کمتر از میانگین جهانی باشد.

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به لزوم کمک به پژوهش و دانش‌افزایی در صنعت بیمه ، درباره فعالیت انجمن علمی بیمه و ریسک اظهار داشت : بیمه محصولی مدرن و پیچیده است که کارکردهای بسیار مهمی دارد و کارکرد های اصلی آن شامل ( ایجاد امنیت و آرامش در زندگی – افزایش سرمایه‌گذاری و رونق اقتصاد – بهبود ریسک یا مدیریت ریسک – و توزیع عادلانه ریسک) است.

وی افزود: در دنیا بیش از 7 درصد تولید ناخالص داخلی صرف تقاضای بیمه به صورت خرد می‌شود در حالی که در کشور ما حدود 1.3 درصد از سبد مصرفی خانوار را تشکیل می‌دهد که به آن ضریب نفوذ بیمه می گویند.

مهدوی گفت : در بسیاری از کشورها مانند کره جنوبی ، تایوان، هنگ‌کنک، تایلند، ترکیه و ژاپن ؛ انجمن بیمه و ریسک وجود دارد و انجمن‌های بیمه و ریسک منطقه‌ای نیز در مناطق مختلف فعالیت دارند و همایش های علمی متعددی برگزار می‌کنند.

اهداف تاسیس انجمن علمی بیمه و ریسک، گسترش و پیشبرد علمی دانش نظری و کاربردی ریسک و بیمه، ارتقای کیفی نیروهای متخصص، بهبود امور پژوهشی و آموزشی در زمینه‌های علوم ریسک و بیمه، ارتقای فرهنگ بیمه، انجام پژوهش‌های علمی وفرهنگی، همکاری با نهادهای اجرایی، آموزشی و پژوهشی، برگزاری گردهمایی‌های علمی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و انتشار کتب و نشریات علمی اعلام شده است.

غدیر مهدی تاکید کرد: هدف صنعت بیمه ، ایجاد امنیت و آرامش برای همه افراد است و سبب افزایش سرمایه گذاری می شود.

رییس پژوهشکده بیمه ایران اظهار داشت: شرکت های بیمه هم با انباشت سرمایه ای که دارند با حضور در بازار مالی و سرمایه به رونق بخش داخلی اقتصاد و تولید کمک می کنند.

وی کارکرد صنعت بیمه را متناسب با الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت دانست که به توزیع عادلانه ریسک خطر منجر می شود و خسارت های احتمالی میان همه بیمه گذاران تقسیم می شود.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟