افول صنعت بیمه در صورت بی توجهی به نیازهای دیجیتال مشتریان

افراد به صورت آنلاین خرید می کنند و با دوستان و نزدیکان خود نیز از همین طریق ارتباط دارند و حتی کار می کنند. بنابراین اگر بیمه گران نتوانند خود را با نیازهای مشتریان دیجیتال منطبق کنند، به مرور زمان توانایی تعامل موثر با مشتریان خود را از دست می دهند.

به گزارش ریسک نیوز،از صنعت بیمه و به نقل از لایو اینشورنس آخرین گزارش های منتشر شده در جهان بر این نکته تاکید می کنند که رفتار مشتریان در سراسر دنیا در حال تغییر است.

 ، پیشرفت و تعامل با دنیایی دیجیتال ممکن است عامل کلیدی برای موفقیت صنعت بیمه محسوب شود. طبق گزارش جدید منتشر شده توسط شرکت تحقیقاتی "پی وی سی"، مشتریان در سراسر جهان بیشتر از گذشته با دنیای دیجیتال درآمیخته اند و برای زندگی عادی بیشتر به دنیایی آنلاین تکیه می کنند. این افراد به صورت آنلاین خرید می کنند و با دوستان و نزدیکان خود نیز از همین طریق ارتباط دارند و حتی کار می کنند. بنابراین اگر بیمه گران نتوانند خود را با نیازهای مشتریان دیجیتال خود منطبق کنند، به مرور زمان توانایی تعامل موثر با مشتریان خود را از دست می دهند.

به گفته کارشناسان،‌ مهارت ‌هایی که ما در گذشته برای موفقیت در کار و جلب مشتری استفاده می‌ کردیم، نیاز به یک بازنگری همه‌ جانبه دارد. در حقیقت جهانی بدون مرز از تکنیک ‌ها و توانایی‌ ها را می ‌توان در دنیای تجارت امروز پیدا کرد. امروزه در عرصه کسب ‌و ‌کار رقبای زیادی مشغول به کار هستند و همه برای زنده ماندن و پیشرفت کردن در حال جنگیدن هستند. در عین حال، شرکت ‌های موفق و با سابقه نیز نمی‌ خواهند جای خود را از دست بدهند و از طرفی پیشرفت کاری خود را هم باید حفظ کنند.

در این تحقیق تاکید شده است که 70 درصد از مشتریان اکنون از سکوهای دیجیتال برای آشنای با محصولات بیمه ای جدید قبل از هر خریدی استفاده می کنند. تقریبا یک چهارم مشتریان جهانی از سکوهای مشابه برای خرید پوشش های بیمه ای بهره می برند. در این میان،‌ رسانه های اجتماعی نقش مهمی دارند و بر تصمیم های مشتریان تاثیرات ویژه ای می گذارند چرا که کاربران به آسانی به نظرات گوناگون و بیشماری دست پیدا می کنند که بر اساس موقعیت جغرافیایی و مردم شناختی طبقه بندی شده اند. از سوی دیگر ارائه خدمات دیجیتال این فرصت را در اختیار کاربران قرار می دهد تا محصولات شرکت های مختلف بیمه را با یکدیگر قیاس کنند و دریابند کدام یک از آنان برای مشتریان دیجیتال مناسب تر است.

در این گزارش همچنین آمده است که بخش عظیمی از این دسته از مشتریان به شدت به دنبال به کارگیری تجهیزاتی در منزل و محل کار خود هستند تا از تخفیف ها با خبر شوند. تقریبا 70 درصد ز مشتریان،‌ برنامه های را برای گوشی های هوشمند خود نصب می کنند که توسط شرکت های بیمه برای حفظ ارتباط و مدیریت حق بیمه پیشنهاد می شود. همچنین مشتریان نشان داده اند که مشتاقند اطلاعات اضافی را برای استفاده از تخفیف ها و مزایای ویژه دریافت کنند.

به باور تحلیل گران، اگر مدیران دنیای دیجیتال را نادیده بگیرند در آینده نمی توانند با مشتریان خود تعامل مناسبی داشته باشند. اکثر مردم اکنون بر تکنولوژی به ویژه گوشی های هوشمند تکیه می کنند و دیگر نمی توانند با بازاریابی های سنتی و تعامل رودررو با تجار ارتباط برقرار کنند. مشتریان مدرن به خوبی نشان داده اند که خواهان رفتار و تعاملی پویا هستند.

بازاریابی در دنیای دیجیتال به شدت پیچیده است و این پیچیدگی هر روز شدت می گیرد. در این شرایط یافتن و توسعه کانال های جدید، محصولات، خدمات و جانشینی بازیگران، اهمیت دو چندان پیدا می کند.

شبکه های اجتماعی نیز تاثیر بسیار مهمی بر چگونگی ارتباط کاربران اینترنت دارند. امروزه کاربران اینترنت به دنبال تحقیق و تقسیم اطلاعاتشان هستند. نتایج نشان می دهد، افرادی که با دوستانشان از طریق شبکه های اجتماعی تراکنش دارند، معمولا به مزایای بیشتری دست می یابند.

در همین حال پذیرش چشم انداز دنیای دیجیتال برای بسیاری از بیمه گران بسیار دشوار است و آنان برای معرفی کانال های توزیع جدید با چالش های نفسگیری مواجه اند. البته باید گفت برای پیروزی در این مسیر تنها یک راه مشخص و واحد وجود ندارد.

 
 

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟