مزایا و معایب موبایل بانکینگ

انجام تراکنش‎های بانکی با صرف کمترین هزینه و بدون نیاز به جابه‎جایی سبب شده که سیستم بانکداری موبایلی محبوب بسیاری از مشتریان بانکی به خصوص افراد تحصیل کرده شود.

به گزارش ریسک نیوز به نقل از بانکداری الکترونیک ،امروزه یکی از شیوه‎های نوین که در عرصه خدمات بانکی مورد توجه اساسی قرار گرفته، عرضه خدمات مالی و بانکی با استفاده از تلفن‎های همراه است. با آنکه عمر استفاده از تلفن‎های همراه برای انجام عملیات بانکی و مالی، چند سالی نیست اما در این مدت کوتاه پیشرفت مهمی در این زمینه صورت گرفته و کاربران استفاده از این نرم‎افزارها روز به روز افزایش می‎یابند.
بانکداری مبتنی بر موبایل یا موبایل بانکینگ یکی از جنبه‎های پذیرش تکنولوژی است که امکان دستیابی مشتریان به حساب‎هایشان را به صورت آنلاین فراهم کرده و از نظر هزینه مقرون به صرفه است.
مسعود سعادت‎مهر، دکترای اقتصاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بانکداری موبایل به شکل امروزی در کنار معایب، حرکت مفیدی در جهت توسعه بانکداری الکترونیکی محسوب می‌شود و تاثیر مفیدی بر اقتصاد دارد. همین که مردم از مراجعه مستقیم به بانک و خودپردازها خودداری کرده و امور بانکی خود را با استفاده از تلفن همراه انجام می‎دهند بسیاری از مشکلات آلودگی‎های صوتی و محیطی و ترافیک‎های خسته کننده به پایان خواهد رسید.
وی ادامه داد: بانکداری موبایلی مزایای فراوانی از قبیل کاهش اتلاف وقت و در مجموع کاهش هزینه‎ها در اقتصاد را به دنبال دارد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه‎ پیام نور لرستان درباره معایب بانکداری موبایلی اظهار کرد: در این سیستم ممکن است اشتباهاتی رخ دهد و یا سوء استفاده‎هایی انجام شود و سرمایه و منابع مالی افراد به خطر بیفتد. نقل و انتقالاتی که از طریق موبایل انجام می‎گیرد ممکن است دردسرهایی برای افراد در پی داشته باشد پس مراقب حفظ اطلاعات مالی ذخیره شده خود در گوشی تلفن همراهتان باشید.
سعادت‎مهر اضافه کرد: استفاده از برنامه اختصاصی بانک مورد نظر، اینترنت، موبایل و خودپردازها برای انجام امور بانکی باعث رشد نظام بانکداری خواهد شد. در سیستم بانکداری موبایلی هزینه‎های نظام بانکی نسبت به بانکداری سنتی به طور فاحشی کاهش می‎یابد. خدمت‎رسانی سریع‎تر و ایجاد رفاه برای مشتریان از جمله شاخص‎های برتر نظام بانکداری موبایلی است.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟