رئیس کمیسیون تحول دیجیتال و فناوری اطلاعات سندیکا عنوان کرد:

تغییرات جدی در نظام مدیریت ریسک

رئیس کمیسیون تحول دیجیتال سندیکا می گوید: نظام مدیریت ریسک تغییرات جدی به خود می بیند و ریسک های نوظهور مانند سایبری و فیشینگ به وجود آمده و بیمه نامه های محصولات دانش بنیان می تواند کمک شایانی به مدیریت ریسک شرکت های بیمه باشد.

نسخه صوتی

سیدمجید بختیاری، رئیس کمیسیون تحول دیجیتال و فناوری اطلاعات سندیکای بیمه گران در آیین تفاهمنامه درگاه صدور بیمه نامه محصولات دانش بنیان و فاوا که فی مابین بیمه تجارت نو و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به امضا رسید، گفت: داشتن ارتباط ارگانیک با واحدهای مربوطه و حاکمیت نیاز صنعت بیمه است.

نظام مدیریت ریسک تغییرات جدی به خود می بیند و ریسک های نوظهور مانند سایبری و فیشینگ به وجود آمده که این مدل بیمه نامه های محصولات دانش بنیان می تواند کمک شایانی به شرکت های بیمه برای مدیریت ریسک باشد.

نظر شما چیست؟