فراکسیون کارگری با هرگونه ادغام منابع صندوق تأمین اجتماعی و بیمه سلامت مخالف است
به گزارش ریسک نیوز،عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به تضییع حقوق کارگران و بیمه سلامت، خاطرنشان کرد: بنده به عنوان عضو فراکسیون کارگری مجلس اعلام می کنم ما با هر گونه ادغام منابع صندوق تأمین اجتماعی و بیمه سلامت مخالفیم البته با سیاست گذاری و متمرکز شدن مخالفی نداریم ضمن اینکه آقای دکتر قاضی زاده چشم طمع خود را از بیمارستان ها و درمانگاه های تأمین اجتماعی بردارید وگرنه شما را به حیدر کرار می سپاریم.
قاضی پور ادامه داد: موضوع بعدی وضعیت کارگران قرارداری و منطق بی رحمانه ای است که در بین شرکت های پیمانکاری نسبت به این طبقه روا داشته شده و ذهن انسان را به قرون وسطی بر می گرداند لذا مجلس محترم در جهت نظام مند کردن قراردادها گام بردارد.
وی افزود: موضوع آخر موضوع بیمه کارگران است که با سهم بندی که در قانون داریم امیدواریم حقوق کارگران ساختمانی اجرا شده و همه کارگران ساختمانی صاحب بیمه شوند همچنین حقوق بازنشستگان بیمه هرسال با دو ماه تأخیر پرداخت می شود.
نظر شما چیست؟