طی حکمی از سوی علیرضا هادی، مدیر عامل بیمه سرمد، احمدرضا جرگویی به عنوان مشاور مدیر عامل و سرپرست بازاریابی و فروش منصوب شد.
به گزارش ریسک نیوز،به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، علیرضا هادی در جلسه ای که روز شنبه 94/8/9 به منظور معارفه احمدرضا جرگویی با حضور معاونین و مدیران بیمه سرمد در ستاد مرکزی این شرکت برگزار شده بود، ضرورت تمرکز، تقویت و توسعه شبکه فروش را از اولویت های اصلی این شرکت دانست و ابراز امیدواری کرد: بیمه سرمد بتواند از تجربیات ارزنده آقای جرگویی در این حوزه بهره مند گردد.
بر اساس این گزارش، احمدرضا جرگویی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بیمه بوده و پیش از این سمت های مهمی همچون مدیریت بیمه های آتش سوزی و عضو شورای فنی بیمه البرز و معاونت امور شعب و بازاریابی، معاونت فنی و عضو شورای فنی بیمه نوین را عهده دار بوده است.
در پایان این مراسم، حکم احمدرضا جرگویی توسط مدیر عامل بیمه سرمد به وی تقدیم شد.
نظر شما چیست؟