بلند کردن صدای رادیو یا موسیقی ، خوردن چای و نسکافه، جویدن آدامس یا پایین کشیدن شیشه ها هم تنها خودفریبی هستند. خودفریبی دیگر این است: “فقط چند کیلومتر باقی مانده است” غافل از این که فاجعه درست در همین چند کیلومتر محدود در کمین است.
به گزارش ریسک نیوز،" من می توانم جلوی خوابیدنم را هنگام رانندگی بگیرم" ، این یکی از مرگبارترین تصورات راننده هاست. کسانی که موقع رانندگی خوابشان گرفته و از تصادف جان سالم به در برده اند می گویند که تا آخرین لحظه فکر می کردند که می توانند چشمان خود را کنترل کنند ولی اصلاً یادشان نمی آید که چه زمانی خواب شان برده تا این که با صدای تصادف یا سرنشینان از خواب پریده اند… .
بلند کردن صدای رادیو یا موسیقی ، خوردن چای و نسکافه، جویدن آدامس یا پایین کشیدن شیشه ها هم تنها خودفریبی هستند.
خودفریبی دیگر این است: "فقط چند کیلومتر باقی مانده است تا به مقصد، پمپ بنرین یا استراحتگاه بین راهی برسم." غافل از این که فاجعه درست در همین چند کیلومتر محدود در کمین است.
واژگونی، مهم ترین پیامد خواب آلودگی است. یک ربع خوابیدن در جای امنی کنار جاده، می تواند زندگی شما و دیگران را نجات دهد: 15 دقیقه طلایی.
اصلاً و اصلاً و اصلاً به خواب مجال ندهید پشت فرمان سراغ چشمان تان بیاید. حتی اگر 5 کیلومتر هم تا مقصد باقی است، آن 15 دقیقه طلایی برای خوابیدن را فراموش نکنید. گاهی وقت ها، یک ربع خواب سبک می تواند شما را از مرگ، قطع نخاع و … نجات دهد.
اگر هم راننده نیستید، حواس تان به راننده باشد تا خوابش نبرد. وقتی همه سرنشینان خواب هستند، راننده هم تحت تأثیر فضای خواب آلوده، به خواب می رود و همه را به کشتن می دهد. وظیفه سرنشینان در سرحال نگه داشتن راننده را جدی بگیرید.
واژگونی ناشی از خواب آلودگی در نوروز 94
واژگونی ناشی از خستگی و خواب آلودگی در نوروز 94 مرگ شمار زیادی از هموطنان را رقم زد .
خستگی و خواب آلودگی و رانندگی یکنواخت در طول مسیر عامل اصلی واژگونی را تشکیل می دهند.
نظر شما چیست؟