احتمال بازگشایی مجدد اعزام زائران به سوریه

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در صورت مناسب بودن شرایط دمشق و بررسی و کار کارشناسی در ۳ ماه در مورد آغاز اعزام‌ها تصمیم‌گیری می شود.

به گزارش ریسک نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آخرین وضعیت بازگشایی مسیر سوریه اظهار کرد: با توجه به سفر ۳ روزه به سوریه که به دعوت وزیر جهانگردی سوریه صورت گرفت، تفاهم‌نامه جامع‌ای با وزیر جهانگردی سوریه امضا شد که در قالب این تفاهم‌نامه قرار شد یک کمیته مشترک ۳ جانبه تشکیل شود و با نظارت سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه ظرف ۳ ماه مسائل سوریه بررسی شود.

وی افزود: با توجه به این سفر در کشور سوریه شهر دمشق فضای بسیار امنی مشهود بود و برای بررسی‌های بیشتر در خصوص امنیت زائران ۳ ماه کار کارشناسی انجام و پس از این در خصوص آغاز اعزام‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه تصریح کرد: هفته آینده اولین کمیته جهت بررسی امنیت زائران در ایران برگزار می‌شود و چنانچه شرایط اعزام زائران ایرانی فراهم بود تصمیم می گیرم که اعزام‌ها از چه زمانی آغاز می‌شود.

اوحدی در پایان تاکید کرد: سفر به سوریه هوایی خواهد بود.

نظر شما چیست؟