کاهش کلسترول و قندخون با دانه‌ای کوچک

یکی از اثرات خوب عدس کاهش کلسترول است که به خاطر مقدار قابل ملاحظه و نوع فیبرهای آن است. همین فیبرها می توانند به کاهش قند خون نیز کمک کنند.

به گزارش ریسک نیوز،عدس مانع از آن می شود که پس از صرف غذا قند خونشان به سرعت بالا برود.عدس با داشتن مواد معدنی مهم، ویتامین های "ب"، میزان کافی فیبر و پروتئین و مقدار کم چربی و قند، یکی از حبوبات با ارزش است که برای همه افراد بسیار مفید است.

عدس مقدار زیادی آهن دارد و به همین دلیل از کمبود و فقر آهن، به خصوص در زنان حامله و نوجوانان که به اهن بیشتری نیاز دارند، جلوگیری می کند.

 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

37  −  27  =