گزارش توانگری مالی شرکت های بیمه اعلام شد

درنخستین جلسه شورای عالی بیمه :

بیمه مرکزی یک نهاد حاکمیتی است و طبق قانون تاسیس و همچنین قوانین و اسناد بالادستی کشور، ماموریت های نظارتی خود را در چارچوب مشخص و مدون دنبال می کند.

به گزارش ریسک نیوز،محمد ابراهیم امین رئیس کل بیمه مرکزی در  نخستین جلسه شورای عالی بیمه با تذکر موضوع بالا افزود: نظارت مالی، نظارت فنی و نظارت بر احراز صلاحیت و بررسی میزان کارآمدی مدیران، سه پایه اصلی نظارت بیمه مرکزی محسوب می شود و ما با تکیه بر استفاده از ابزارهای مدرن نظارتی و بهره گیری از تجارب جهانی و کنار گذاشتن تدریجی روش های نظارتی منسوخ این بخش را تقویت خواهیم کرد.

رییس کل بیمه مرکزی با تشریح برنامه های آتی نسبت به ضرورت تدوین ساختار نظارت نوین در این سازمان تاکید کرد و گفت: نظارت بیمه ای باید قاطع و خالی از تبعیض و مطابق با استانداردهای روز دنیا و همگام با نظام های نظارتی در کشورهای توسعه یافته باشد.

امین تصریح کرد: شرکت های بیمه باید با سنجش توانایی مالی خود نسبت به پذیرش ریسک بیمه گذاران اقدام کنند و در همه حال پاسخگوی تعهدات خود باشند تا اعتماد مردم به صنعت بیمه مخدوش نشود.

وی خاطرنشان کرد: ماموریت اصلی صنعت بیمه انتقال ریسک از بیمه گذار به بیمه گر است و با توجه به این نکته که برای پذیرش هر ریسکی ، ضوابط مشخصی وجود دارد تدابیر خاص نظارتی را به کار خواهیم گرفت.

در ادامه نخستین جلسة شورای عالی بیمه پس از انتصاب محمد ابراهیم امین به عنوان رییس کل بیمه مرکزی، آیین نامه نحوه محاسبه و نظارت بر توانگری مالی از سوی اداره کل نظارت مالی به اعضای شورا ارایه شد و غیر از یک شرکت، تمامی شرکت های بیمه گزارش تفصیلی محاسبات توانگری مالی خود را برای سال مالی ۱۳۹۱ در اختیار بیمه مرکزی گذاشتند.

به گزارش پولی مالی،‌ بر اساس این گزارش: ۱۸ شرکت بیمه ای در سطح یک توانگری، چهار شرکت در سطح ۲ و سه شرکت نیز در سطح چهار توانگری مالی قرار گرفته اند.

گفتنی است شرکت هایی که شرایط سطح یک توانگری را احراز نکنند باید در مدت زمانی مشخصی نسبت به تغییر وضعیت و بهبود توانگری مالی خود اقدام کنند و در غیر این صورت از سوی بیمه مرکزی با محدودیت های مندرج در آیین نامه روبرو خواهند شد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

3  ×  3  =