تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بیمه مرکزی در خدمت نظارت همه جانبه/غیر از نظارت اولویت دیگری نداری

رییس کل بیمه مرکزی تاکید کرد:

نگاه انتزاعی به صنعت بیمه، نگاهی ناقص و ناکارآمد است که تنها به کلی گویی منتهی می شود و ما باید تلاش کنیم واقعیت های صنعت بیمه را مورد مطالعه قرار دهیم.تمامی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بیمه مرکزی نظیر سامانه سنهاب و اختیاراتی همچون تایید صلاحیت مدیران عامل و مدیران فنی شرکت ها در خدمت نظارت همه جانبه است و ما اولویت دیگری نداریم.

به گزارش ریسک نیوز، به نقل از روابط عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، محمد ابراهیم امین که در شورای  پژوهش صنعت بیمه سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: امروز وظیفه اصلی و ماموریت اساسی بیمه مرکزی تمرکز بر موضوع نظارت است چرا که در فقدان یک نظارت منسجم و همه جانبه پیشرفت و تحولی در این صنعت حاصل نخواهد شد.


امین با برشمردن اهداف نظارتی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به دو اصل قانون تاسیس و مصوبات شورای عالی بیمه اشاره کرد و افزود: ما به نمایندگی از دولت وظیفه استیفای حقوق بیمه گذاران را بر عهده داریم و معتقدیم بیمه گرانی می توانند حقوق بیمه گذاران را تامین کنند که از تمکن و توانگری کافی برخوردار باشند.


رییس کل بیمه مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بیمه مرکزی نظیر سامانه سنهاب و اختیاراتی همچون تایید صلاحیت مدیران عامل و مدیران فنی شرکت ها در خدمت نظارت همه جانبه است و ما اولویت دیگری نداریم.


امین با تاکید بر لزوم مدیریت ذخایر بیمه ای به سوی دارایی های نقد شونده تاکید کرد و با اشاره به ضرورت پرداخت سریع و آسان خسارات بیمه گذاران تصریح کرد: بیمه مرکزی مطابق قانون و شرح مشخص ماموریت خود بر سرمایه گذاری شرکت های بیمه نظارت کامل دارد و در باب احقاق حقوق بیمه گذاران کوتاه نمی آید.


وی ابراز امیدواری کرد که با تکمیل چرخه نظارتی، موضوع بازارسازی استاندارد با جدیت بیشتری دنبال شود و شرکت های بیمه به الگوی بنگاه های اقتصادی مبدل شوند.


محمد ابراهیم امین اظهار داشت: خوشبختانه هشتاد سال تجربه بیمه گری در این سرزمین وجود دارد و باید توسط پژوهشکده بیمه مجموعه این اطلاعات و تجربیات به دانش کاربردی تبدیل شود و در اختیار شرکت های بیمه قرار بگیرد.


رییس کل بیمه مرکزی با مردود دانستن طرح مباحث انتزاعی و موضوعات تجریدی در صنعت بیمه، تصریح کرد: طرح مباحث تجریدی در حوزه بیمه بدون شناخت مکانیسم های اجرایی راه به جایی نمی برند و باید تلاش کنیمدر نشست ها، سمینار ها و همایش به جای تئوری پردازی های رایج بر مباحث عمیق فنی و پژوهش های کاربردی تمرکز کنیم.


گفتنی است نشست شورای پژوهشی صنعت بیمه عصر امروز با حضور تمامی اعضا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
اخبار مرتبط
ارسال نظر

94  −    =  86